Tips voor het kopen van visgraat laminaatvloeren

Tips voor het kopen van visgraat laminaatvloeren

visgraat laminaat

De visgraat laminaatvloer is een elegante vloeroptie die eenvoudig te monteren is. De tand-en-groef randen maken het gemakkelijk in elkaar te klikken. Dit type vloer vereist geen spijkers, lijm of nieten. Voordat u begint met het installeren van dit type vloer, moet u er echter voor zorgen dat u over het juiste gereedschap beschikt voor de klus. Als u elektrisch gereedschap gebruikt, volg dan de instructies van de fabrikant en wees voorzichtig.

Het visgraatpatroon kan in verschillende maten worden geleverd, en de grootte hangt af van uw persoonlijke esthetiek en de grootte van uw kamer laminaat hoorbaar. Grote kamers profiteren van een uitgestrekte visgraatvloer, terwijl kleinere kamers er misschien beter uitzien met een compacte versie. Dit type vloer is echter niet voor bangeriken. Als je geen ervaring hebt met doe-het-zelfprojecten, kun je dit type vloer nog steeds zelf leggen als je het geduld en de aandacht voor detail hebt. Zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig opvolgt, want een fractie van een centimeter in een plank kan de hele vloer verpesten.

Het is vrij eenvoudig om uit te zoeken hoeveel vloeren je moet kopen met standaard laminaatvloeren, maar met visgraat is het een beetje lastiger. De resten die langs de muren achterblijven, moeten zo worden gesneden dat de afgewerkte vloer er egaal uitziet. Bereken met behulp van een meetlint hoeveel oppervlakte de kamer is en vermenigvuldig de lengte en breedte van de kamer. Bijvoorbeeld, een kamer die 20 bij drie meter groot is, zou ongeveer 200 ft2 laminaatvloer nodig hebben.

Voor meer informatie klik je hier: Leg Express