YFI

Investeer in cryptocurrencies met behulp van de financiën van het jaar

Jaarnuitsfinanciering, een pionierverlener van milieuvriendelijke financiële producten, biedt nu het FX-handelsplatform van het jaar in de vorm van het YFI-handelsplatform. YFI is bedoeld als een volledig uitgerust handelsplatform dat gebruik maakt van de kracht van gedecentraliseerde financiële technologieën. Door de YFI-software te gebruiken, kunnen beleggers toegang krijgen tot een verscheidenheid aan wereldwijde financiële markten en investeringsbeslissingen nemen volgens hun individuele strategieën en financiële doelstellingen.

Jaarnaar Finance gebruikt twee afzonderlijke platforms om handelaren toe te staan om te communiceren met de markten: het Yaris-platform en het Yarn Forex Trading-platform. Het Yaris-platform is ontworpen voor gebruikers die bekend zijn met FIAT-valutamarkten en die een zelfgestuurd handelsaccount kunnen bedienen. Jaarnaar Finance biedt verschillende kortingsmakelaars die kunnen worden gebruikt om beleggers te bieden met een eenvoudige en handige manier om internationale valuta’s te kopen en te verkopen.

Door het gebruik van het Yaris-platform zullen beleggers ook in staat zijn om valuta’s door de ether te handelen, die een gedistribueerd netwerk van wereldwijde uitwisselingen is.

Met het FX Trading-platform van het jaar kunnen zijn gebruikers tegelijkertijd vierentwintig internationale valuta’s kopen en verkopen. Door het gebruik van gedecentraliseerde financiën, maakt het Finance-platform van de jaar in staat om de transactiekosten te verminderen en de liquiditeit en flexibiliteit te vergroten. Door een goedkope en betrouwbare internationale gelduitwisselingsdiensten aan te bieden, is er vanaf financiële financiering een uitstekende klantrelatie met zijn klanten op te bouwen. Door flexibele algemene voorwaarden aan zijn beleggers aan te bieden, streeft naar financiële financiering op het opbouwen van langdurige relaties met zijn klanten. Door haar klanten in de handel te brengen in de wereldmarkt en toegang tot een verscheidenheid aan internationale fondsen te krijgen, biedt de financiën van het jaar de gebruikers een platform waar ze in verschillende activa kunnen investeren zonder zich zorgen te hoeven maken om afhankelijk te zijn van een enkele bron.

Volgens hun marketingstrategie biedt de financiën van Yearn gedecentraliseerde toegang tot het liquiditeitspool. Investeren in een token is een zeer fluïdum investeringsstrategie en moet snel tussen bronnen kunnen bewegen. Om dit te bereiken, worden de tokens meestal ondersteund door echte wereldgoederen zoals goud, zilver en platina. Dit maakt ze niet alleen zeer veilig, maar stelt ook beleggers toe om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot hun investeringen. Door deze grondstoffen te ondersteunen, kunnen beleggers hun financiële portefeuilles ook diversifiëren.

Door hun klanten een platform te bieden waar ze in reële activa kunnen investeren, streeft naar het financiële financiering om langetermijnrelaties met zijn klanten te bouwen.

Het token maakt ook zijn gebruikers toe hun financiële profielen te regelen. Via het gedecentraliseerde financiële mechanisme van de financiën van Yearn kunnen zijn klanten gemakkelijk toegang krijgen tot hun account en hun rijkdom op een bepaald moment beheren. Door hun klanten te voorzien van dit niveau van flexibiliteit, is het geen wonder dat de financiën van het jaar duizenden investeerders van elke hoek van de wereld heeft aangetrokken, waardoor ze een uiteenlopende portfolio van metalen en alternatieve investeringen kunnen creëren.

Afgezien van hun traditionele Europese hoofdkwartier in Brussel, België, opereert het bedrijf ook vanuit New York City. Het unieke kenmerk van deze opstelling is dat het bedrijf uitsluitend is gebaseerd op gedistribueerde eigendomstaditaal. De oorspronkelijke leden van de financiën van het jaar hebben allemaal geïnvesteerd in verschillende projecten, waardoor er een grote diversiteit aan belangen en diversificatie van rendement wordt gewaarborgd. Omdat het een bedrijf is dat helemaal open is voor iedereen, kan elke belegger lid worden van dit unieke bedrijf dat zowel hoog opbrengstbeleggingspotentieel als een zeer lonende operationele structuur biedt.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester